Комірки для зберігання какао Voller Group

blank

Комірки для зберігання какао. Voller GroupVoller Group побудувала нове сховище плодів какао в Порт-Антверпені в доці Леопольд. Використовуючи модульну блокову систему, сховище було поділено на різні складські приміщення зі стінами заввишки до восьми метрів. Гнучкість системи дозволила побудувати комірки разом з конвеєрними механізмами.

blank

Система була застосована для збільшення пропускної спроможності сховищ. Широка конструкція опорного блоку забезпечувала збільшення вантажопідйомності стіни та дозволила звести стіни на вищу висоту. Іншою перевагою системи є її універсальність, що дозволяє зводити комірки будь-якої складності та конструкції.

Спеціальне покриття

Щоб запобігти контакту між харчовими продуктами (зерна какао), внутрішні стіни сховища були оброблені захисним покриттям. Ще одна причина для використання цього полягає в тому, щоб запобігти попаданню та застоюванню зерен какао між швами блоків
Економічна ефективніс


Економічна ефективність

Цей шар зазвичай застосовується для забезпечення водонепроникності конструкції або захисту від хімічних речовин та інших агресивних матеріалів. Додаючи захисний шар, бетонні блоки не піддаються впливу агресивного середовища, що робить його економічно ефективним рішенням.

Call to Action
blank

Зв'язатися з нами

Форма зворотного зв'язку

    Наші контакти:


    0 800 330 917

    Усі дзвінки - БЕЗКОШТОВНІ

    sales@kambio.ua

    Одеса, вул. Миколаївська дорога, 253

    Графік роботи: 
    9:00 – 18:00, пн.-пт. 
    9:00 – 15:00, сб.

    © 2022 TM Kambio. All Rights Reserved

    blank