Промислові об’єкти. Сховища із розсувним дахом

blank

У гавані голландського міста Нойс понад 5 400 модульних блоків було використано для будівництва гігантської промислової будівлі для компанії Zietzschmann GmbH & Co. Стіни складських осередків зведені на 8,8 метра та оснащені розсувними алюмінієвими дахами. Крім того, проектом була передбачена вогнетривка стіна заввишки 12 метрів.

blank

Зберігання агресивних матеріалів

Через пожежу, що сталася раніше, компанія Zietzschmann GmbH & Co. шукала відповідне рішення для зберігання та перевалки інертних вантажів, а саме добрив. Було спроектовано велику промислову будівлю з комірками. Оскільки добрива є агресивним середовищем до будівельних матеріалів, компанія Zietzschmann шукала конструкційну систему, яка унеможливлює використання металів. Блоки бетоної модульної системи не схильні до корозії на відміну від збірних залізобетонних стін.

Використання системи дозволило створити додаткову корисну складську площу із найменшими витратами. Компанія Zietzschmann зупинила вибір на користь даної системи також через її гнучкість у проектуванні та будівництві промислових об’єктів, легкість процесу монтажу, швидкість зведення об’єктів.

Оптимізоване використання складу з розсувною покрівлею

«Оптимізоване використання складу – одна з речей, якими пишається компанія Zietzschmann. Інертні вантажі можна укладати на висоту 6-10 метрів. Ми не змогли б досягти цього за допомогою будь-якого іншого рішення». Сховища заповнюються краном через дах. Таким чином, можна використовувати всю довжину відсіку, і простір не буде витрачено марно. Унікальність конструкції також призводить до зменшення кількості навантажувальних маніпуляцій.

Call to Action
blank

Зв'язатися з нами

Форма зворотного зв'язку

    Наші контакти:


    0 800 330 917

    Усі дзвінки - БЕЗКОШТОВНІ

    sales@kambio.ua

    Одеса, вул. Миколаївська дорога, 253

    Графік роботи: 
    9:00 – 18:00, пн.-пт. 
    9:00 – 15:00, сб.

    © 2022 TM Kambio. All Rights Reserved

    blank